Oil Pad olie-absorptiematten: veilig en milieubewust werken in de natuur.

„Uw voertuig of machine lekt olie”. “Hoeveel drinkwater kan er al door slechts een druppel olie vervuild worden?“ Deze belangrijke vraag kunnen de meeste mensen niet beantwoorden. Het juiste antwoord is: 600 liter water worden door 1 druppel olie vervuild en daardoor onbruikbaar. Dit geeft aan hoeveel schade ondoordacht gebruik van olie in de natuur kan hebben. Daarom moeten juist die mensen die in de natuur werken en bezig zijn en daarbij machines en voertuigen gebruiken, zoals landbouwers, bosarbeiders, motorsporters en oldtimer-liefhebbers strikte richtlijnen volgen.

Met Oilpad Outdoor absorptiematten tot wel 2 liter olie opvangen.

De Oilpad milieumatten werden juist voor dit soort toepassingen ontwikkeld. Deze absorptiematten zijn gemaakt uit een antislip, scheurvast en beloopbaar materiaal met een extreem hoog absorptievermogen, naar gelang de afmeting tussen 2 en 205 liter !! Ook bij hevige regen, sneeuw of hagelbuien functioneert Oilpad perfect als een mobiele olieopvangbak, de Outdoor-versie stoot water, sneeuw en hagel af en absorbeert enkel en alleen schadelijke vloeistoffen zoals olie, brandstoffen en alle koolwaterstof-houdende chemicaliën. Met het gebruik van Oilpad milieumatten in de natuur staat u altijd aan de veilige en milieuvriendelijke kant. Een kleine moeite met een groot effect.

Eenvoudig en veilig in gebruik 

Het eenvoudige en simpele gebruik maken de Oilpad milieumatten onmisbaar bij gemotoriseerde werkzaamheden en bezigheden in de natuur. De handzame formaten zijn gemakkelijk mee te nemen. De absorberende milieumatten zijn leverbaar als matten (met randafwerking) of als rollen die snel op de juiste gewenste maat geknipt worden per slot van rekening is er voor een tankbeurt van een kettingzaag een kleinere mat noodzakelijk dan bij een oliewissel van een bosbouwmachine of het parkeren van oldtimer of crossmotor. Hoe groter de mat hoe groter het absorberende vermogen, hoe veiliger voor het milieu. Meer hier. 

Goede zichtbaarheid en probleemloze afvoer

De outdoor Oilpad milieumat is met opzet in een fel oranje kleur ontworpen zodat de absorptiematten reeds van grote afstand zichtbaar zijn. Op deze manier zien de controlerende instanties reeds van grote afstand dat er milieuveilig gewerkt wordt. De drie-laags-structuur in combinatie met een dichte folie aan de onderkant garanderen een optimale bescherming van de natuur en ons milieu.

Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.